Else Marie og Tage Pedersen fra Tempa Håndværk – Wonders in Wood viser unikke ting i træ, rattan og keramik, når de møder andre seniorer på AlderBedst-messen i MESSE C, Fredericia.

Tage og Else Marie Pedersen glæder sig til at møde mange jævnaldrende og formidle deres unika kunsthåndværk, når de i november deltager på den først AlderBedst-messe i Fredericia.
De har levet og åndet for deres passion for kunsthåndværk i snart 35 år med udgangspunkt i deres hus lige udenfor Tæbring på Mors. De udstråler en helt særlig energi, der viser, at de bare elsker det, de arbejder med. Energien er trods deres alder på hhv. 70 og 73 år bemærkelsesværdig høj, og de har stadig fuld fart på firmaet - og livet i særdeleshed.

Else Marie og Tage fra Tempa Håndværk – Wonders in Wood glæder sig til at inspirere det modne publikum med værker fra trædrejning og kurvefletning på seniorlivsstilsmessen AlderBedst.

Snart 35 år med håndværk og design

Siden 1990 har de levet af at lave unika kunsthåndværk, holdt for kurser og solgt materialer til kreative projekter via deres webshop. Gennem årene er det blevet til over 20 bøger om trædrejning, kurvefletning og andre hobbyområder fra deres hånd.

Missionen er klar for dem: De vil gerne give andre et frirum i livet.
- I dag får hjernen jo aldrig fred. Vi har skærme overalt dagen lang, så det er SÅ godt for det moderne menneske at gøre noget med hænderne. Det giver et pusterum, man bliver opslugt og oplever flow på en helt anden måde.
Gennem tiden har det kreative ægtepar sat mange tusinde mennesker i gang med at udfolde deres kreative side.
- Når folk fortæller os, hvad det har betydet for deres liv, at de har fået noget kreativt mellem hænderne, og de får tårer i øjnene, så er det, at det giver mening, fortæller Else Marie. 

Tage og Else Maries ide om at leve af kunsthåndværket blev født, da de som unge efterskolelærere på Galtrup Efterskole, valgte at tage orlov og rejse rundt i USA et halvt år.
- Det halve år blev til yderligere to års orlov, og så startede vi op her, fortæller Tage.

Med på standen på AlderBedst-messen er også sønnen Mike Skøtt Pedersen der driver virksomheden Retro- & Vintageladen der bl.a. har specialiseret sig i keramik.

AlderBedst-messen har premiere i MESSE C, Fredericia den 15.-17. november 2024 - se mere på www.alderbedstmessen.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@slet-dette.messec.dk.