I 2024 ruller den første Nimbus e-cykel ud på de danske landeveje. Det gør den med en fortælling om et dansk industrieventyr, der stoppede produktionshjulene for mere end 60 år siden.

I 1960 forlod den sidste Nimbus-motorcykel fabrikken, men snart genopstår den som både e-cykel og e-motorcykel, når der sættes strøm til en dansk legende.
Midt i en grøn omstillingstid, hvor stadig flere kører på el, har Nimbus som dansk brand og varemærke et ønske om at blive en del af den elektriske fremtid.
Det vil publikum på den nye senior livsstilsmesse AlderBedst i MESSE C, Fredericia kunne opleve på nærmeste hold.

Nogle af de besøgende seniorer på livsstilsmessen AlderBedst i Fredericia vil måske kunne huske den legendariske Nimbus motorcykel. Nu genopstår Nimbus som e-motorcykel og e-cykel, og præsenteres på messen der har premiere i MESSE C 15.-17. november.

Dansk brand, kapital, produktion og design
Nimbus Motorcycles er dansk.
Udviklingen af den elektriske Nimbus e-cykel og e-motorcykel er finansieret af helt almindelige danskere gennem aktieinvesteringer, da Nimbus Motorcycles er bygget på fællesskab. Således har 1.228 danske aktionærer – både private og virksomheder – indtil videre investeret i projektet.
I 1934 blev den legendariske Nimbus Motorcykel lanceret som ”Folkets Motorcykel”. Netop den del af DNA’et er tagget med videre nu hvor der sættes strøm til den nye Nimbus. Så da forretningsplanen blev udarbejdet i 2020 blev det indskrevet, at Nimbus Motorcycles skal være ejet af danske investorer.

Udviklingen og produktionen Nimbus e-cyklen og Nimbus e-motorcyklen sker i samarbejde med danske virksomheder. Det sker i et ønske om at bidrage til at skabe danske arbejdspladser, og for at kvalitetssikre produktionsprocessen fra start til slut.
Cyklerne er designet i Danmark, og de elektriske modeller bærer flere særlige kendetegn, der refererer til designet på ‘Nimbus Model C’ fra 1934. 

AlderBedst-messen har premiere i MESSE C, Fredericia den 15.-17. november 2024 - se mere på www.alderbedstmessen.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@slet-dette.messec.dk.

www.nimbus-motorcycles.com