Det går rigtig godt for seniorhøjskolerne. Det strømmer til med glade, positive og veloplagte seniorer fra hele landet.
På seniorlivsstilsmessen AlderBedst kan det modne publikum møde tre højskoler, der har fokus på kurser og ophold for seniorer, der går modigt til livet og hinanden
.

Rude Strand Højskole, Liselund Højskole og Højskolen Marielyst udgør ”højskolestanden” på AlderBedst-messen. Her vil de møde målgruppen af aktive seniorer og informere om de mange muligheder der er for højskoleophold hvor deltagerne kan møde livskloge foredragsholdere, dygtige musikere, fejende fællessang samt god og glad bevægelse – dette i mere end én forstand. For højskolerne oplever hver uge hvordan voksne, modne mennesker går modigt og nysgerrigt til livet og til hinanden. Og tager hjem igen med ny indsigt, dejlige minder – og måske nye venskaber i kufferten.

Tre kendte seniorhøjskoler Rude Strand Højskole, Liselund Højskole og Højskolen Marielyst udgør ”højskolestanden” på AlderBedst-messen i Fredericia til november.

Højskoleopholdene er typisk ugekurser med forskellige temaer hver uge, som f.eks. fællessang, politik, kunst, klassisk musik, bridge, vandringer, cykelture, udlandsrejser, højtidskurser, golf, kor, bigband, filosofi, historie og teater. Højskolerne inddrager ofte forfattere, musikere, sangere, billedkunstnere, kunst- og litteraturhistorikere, filosoffer, teologer, naturvidenskabsfolk m.fl., så hvert eneste kursus er bemandet med personer med høj fagkundskab og flair for formidling.

Jul og nytår på højskole

Blandt de mange succesfulde kurser højskolerne afholder hen over året hører også opholdene i forbindelse med jul og nytår, som ofte bliver hurtigt udsolgt. Her er der tale om forkælelse til både gane og sind. Til jul rykker man sammen under stjernerne med fortællinger og fællessang og nyder fællesskabet, ligesom nytåret og årets allersidste dage kan nydes i varmt selskab med andre seniorer.

Del af det store sceneprogram

På AlderBedst-messen bidrager højskolerne også til det omfattende sceneprogram, hvor man kan opleve forfatterforedrag, høre om svindel på nettet, om sundhed, om livet som vinbonde, bolig i udlandet, musikalsk underholdning, masser af rejseforedrag og meget mere. Fra messens fire scener kan publikum således frit vælge mellem flere end 100 indslag, som man både kan blive klog, eftertænksom og glad af.

Vind et højskoleophold

Cirka halvdelen af deltagerne på seniorhøjskolerne er gengangere og nogle kommer endda flere gange om året. Enten alene, som ægtefæller eller som venner.

Når man som besøgende på AlderBedst-messen køber billet online i forsalg, deltager man automatisk i konkurrencen om attraktive præmier til en samlet værdi af mere end 80.000 kroner – heriblandt et spændende højskoleophold.

AlderBedst-messen har premiere i MESSE C, Fredericia den 15.-17. november 2024 - se mere på www.alderbedstmessen.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@slet-dette.messec.dk.